Povežite se s nama

Vijesti

Grbin u Rijeci: Umjesto da radi na promjenama u društvu Vlada se pretvara u Djeda Mraza

Objavljeno

na

Grbin i Lukanović


Grbin je na blagdanskom druženju SDP-ove organizacije za Primorsko-goransku županiju istaknuo kako to ne znači da nije važno pomagati onima koji trebaju pomoć, no gospodarski model i način na koji sadašnja vlada upravlja resursima sigurno ne jamči dugoročan, stabilan i kvalitetan rast.

“Pogotovo zato jer vladajući političari iz HDZ-a sigurno nisu pošteni i odgovorni na način kako bi trebali biti”, istaknuo je Grbin. “Oni nisu u stanju osigurati kvalitetan javni servis, nego su sebi u glavu utukli da su građani tu zbog njih, a ne obrnuto”, naveo je.

Čelnik SDP-a je istaknuo da građanima treba kvalitetan bolnički sustav u kojem se na pregled ne čeka dulje od godinu dana, HEP od kojeg građani ne moraju čekati nekoliko mjeseci ili godina da odobri pokretanje sustava solara te država odgovornih političara koji ne ostavljaju dvije godine nakon potresa ljude u kontejnerima, javlja Hina.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže