Povežite se s nama

Vijesti

Grbin u Rijeci: Umjesto da radi na promjenama u društvu Vlada se pretvara u Djeda Mraza

Objavljeno

na

Grbin i LukanovićGrbin je na blagdanskom druženju SDP-ove organizacije za Primorsko-goransku županiju istaknuo kako to ne znači da nije važno pomagati onima koji trebaju pomoć, no gospodarski model i način na koji sadašnja vlada upravlja resursima sigurno ne jamči dugoročan, stabilan i kvalitetan rast.

“Pogotovo zato jer vladajući političari iz HDZ-a sigurno nisu pošteni i odgovorni na način kako bi trebali biti”, istaknuo je Grbin. “Oni nisu u stanju osigurati kvalitetan javni servis, nego su sebi u glavu utukli da su građani tu zbog njih, a ne obrnuto”, naveo je.

Čelnik SDP-a je istaknuo da građanima treba kvalitetan bolnički sustav u kojem se na pregled ne čeka dulje od godinu dana, HEP od kojeg građani ne moraju čekati nekoliko mjeseci ili godina da odobri pokretanje sustava solara te država odgovornih političara koji ne ostavljaju dvije godine nakon potresa ljude u kontejnerima, javlja Hina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram