Povežite se s nama

Crna kronika

Grezde se Čolaku ispričao za napad, a onda ga javno optužio za nacionalizam

Objavljeno

na
Fizički napad igrača NK Osijeka Erosa Grezde na Čolaka na Rujevici nakon utakmice izaziva veliku pažnju u javnosti.

Grezde se putem svog kluba javno oglasio i kao razlog za napad istaknuo vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

“Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpiti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv.

Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled”, poručio je Grezde.

No, ono što je posebno zanimljivo je činjenica da se Grezde ispričao Čolaku zbog napada još tijekom noći.

“Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali sam bio nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje”, stoji u poruci koja je stigla Čolaku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram