Povežite se s nama

Mozaik

Grobnički dondolaši u nedjelju podižu zvono, a nakon toga je na redu 11. Kobasica open

Objavljeno

naČavle će biti zanimljivo odredište ove nedjelje, 06. siječnja, a evo što su pripremili…

17:00 Diganje zvonca, Cernik – Cipica

U nedjelju, 6. siječnja, na blagdan Sveta tri kralja, Grobnički dondolaši će, već tradicionalno, dizanjem i prvom zvonjavom velikog stiliziranog željeznog zvona u dvorištu kuće pokojnog Ivana Raka, popularno zvanog Diže, u Cipici na Cerniku početi s ovogodišnjim maškaranim događanjima na području Grobnišćine. Zvono će dići naj dondolaš u 2018. godini – Danijel Grabar.

18:00 11.Kobasica open

U Buffetu Pomorac u Čavlima održat će se 11. po redu manifestacija pod imenom Kobasica open.

Na ovom natjecanju sudjeluju svi koji se prijave, do samog početka natjecanja, tako što donesu dva para domaćih kobasica u Buffet Pomorac, od kojih se jedan par kobasica kuha, a drugi peče.

Ovom manifestacijom žele njegovati tradiciju izrade domaćih kobasica. Grobnišćina je oduvijek poznata po tradiciji izvrsnih mesara i ukusnih proizvoda od kojih je jedan od najpopularnijih kobasica.

Svake godine se u sklopu manifestacije održi i nagradna igra pod nazivom: „Pogodi kuliko je kobasic va škatuli?“ u kojoj mogu sudjelovati svi koji konzumiraju kobasice koje su na meniju i ako pogode broj, dobivaju kobasice!

TZO Čavle u suradnji s buffetom “Pomorac” organizira takmičenje u spremanju najbolje kobasice po ocjeni iskusnih sudaca.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram