Povežite se s nama

Mozaik

Grupa Teens se ponovno okupila i najavila koncert u Kastvu 25 godina nakon objave prvog albuma

Objavljeno

na


Grupa Teens vraća se na scenu u originalnoj postavi, a najavili su i svoj povratnički koncert 26. srpnja na kastavskoj Crekvini.

Početkom milenija grupa Teens žarila je i palila domaćom scenu, a sada se vraćaju nakon više od 20 godina, i to u originalnoj postavi, koju su činili Daniel Beni, njegovi rođaci Claudia i Sandro Beni te Ines Cech O’Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč.

“Razmišljao sam barem dvije-tri godine o tome da se opet okupimo. Sada nam je 25 godina od objave prvog albuma i to je bila idealna prilika. Kada sam nazvao ostale i rekao im ideju, svi su iste sekunde pristali. I, eto, povratak grupe Teens u originalnom izdanju bit će 26. srpnja u Kastvu”, otkrio je frontmen grupe Daniel Beni za 24 sata. Istaknuo je i kako mu je bilo najvažnije da se okupe u originalnoj postavi.

“Pa, Ines iz Amerike dolazi samo zbog toga. Svi smo ipak sentimentalno vezani za grupu”, dodao je. Otkrio je i kako će na najavljenom koncertu izvesti 25 pjesama s njihova tri albuma, a bit će i gostiju iznenađenja.

Zadnji koncert u originalnoj postavi Teensi su održali 2003. godine u Rijeci. Daniel se nakon toga nastavio baviti glazbom i nastupao je pod imenom D’bENI BAND. Claudia je 2003. pobijedila na Dori, kasnije je pjevala i s Koktelsima, a onda se povukla sa scene i posvetila majčinstvu.

“Moram reći, izuzetna pjevačica. Ona sad uživa u majčinstvu, rodila je blizanke. Oona se skroz povukla, posvetila se tome i, koliko vidim, stvarno uživa u tome”, rekao je Daniel prošle godine u IN magazinu.

Teensi su svojevremeno bili su najveće tinejdžerske zvijezde, osvojili su Porin i na Dori nastupili kao dotad najmlađi izvođači. Neke od njihovih hit-pjesama koje i danas mnogi pamte bile su “Hajde reci što”, “Ništa opasno”, Ti si ta”, “Laži nekom drugom” i mnoge druge, koje će obožavatelji opet imati priliku čuti uživo na njihovu povratničkom koncertu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže