Povežite se s nama

Vijesti

Harvey Norman otvara 50 novih radnih mjesta u Rijeci

Objavljeno

na

Poznati svjetski lanac trgovina Harvey Norman u travnju 2023. godine otvara treću po redu trgovinu u Hrvatskoj. Nova trgovina u Rijeci nudi oko 50 novih radnih mjesta, većinom u prodaji, u back officeu i skladištu.

Harvey Norman je australski trgovački lanac osnovan 1961. godine u Sydneyju. Osnovali Gerry Harvey i Ian Norman i od tada postavili uspješno poslovanje diljem svijeta s preko 300 na raličitim kontinentima. Prva Harvey Norman trgovina u Hrvatskoj otvorena je 2011. godine, druga 2020. u Puli, a u travnju 2023. se otvara treća trgovina u Rijeci.

Na 14.000 kvadratnih metara Harvey Norman u Rijeci će imati bogat asortiman kvalitetnog namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio-video proizvoda i računalne opreme. Brz razvoj ovog australskog trgovačkog lanca ne bi bio moguć bez lojalnih djelatnika koji su temelj zdravog rasta Harvey Normana. Postanite dio ovog dinamičnog i uspješnog okruženja. U tijeku je zapošljavanje novih djelatnika u Rijeci.

Nova Harvey Norman trgovina u Rijeci

Harvey Norman u Rijeci će u ponudi imati namještaj prvoklasnih talijanskih i njemačkih brendova poput Castelo Sofa, Polipola, Estro, Lifestyle i sl. koji uz vrhunski i jedinstven dizajn nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. “Pratimo sve najnovije smjernice u gradnji i uređenju interijera, stoga vjerujem da će nova trgovina biti najljepša od svih”, rekao nam je Marko Kavčič, voditelj investicija i održavanja Harvey Normana za CEE regiju.

Nova trgovina u Rijeci će imati sve odjele koje imaju i ostale poslovnice – od namještaja, spavaćih soba i kuhinja do računala, audio-video opreme i kućanskih aparata. Svi posjetiteli će imati mogućnost jedinstvene usluge dizajniranja unikatnog namještaja (garniture, kreveta, ormara, madraca ili dječje sobe). Također, imati ćete priliku kreirati idealnu kuhinju po mjeri, a u ponudi su GoldLine, Sphera, Jela i Veneta Cucine impresivnog dizajna i brojnih kreativnih mogućnosti.

Najveće vrijednosti rada u Harvey Norman kompaniji su sigurnost i stabilnost, ali i poštovanje, povjerenje, te povezanost u timu. Svim djelatnicima se nudi prilika osobnog i profesionalnog razvoja kroz brojne edukacije, te stimulativna plaća. Sama činjenica da se u prosjeku djelatnici zadržavaju minimalno 5 godina govori dovoljno za sebe. Osim toga, oni koji su nekad posjetili trgovine ovog australskog lanca, mogli su osjetiti stručnost i veliku razinu profesionalnosti zaposlenika jer su u Harvey Normanu kupci uvijek na prvom mjestu.

Pozivamo vas da se pridružite velikoj grupi istomišljenika povezanih strašću prema prodaji i pogledate sve otvorene pozicije u Harvey Normanu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže