Povežite se s nama

Vijesti

HDZ: Obersnel je uvrijedio sve žene opisujući njihov rad kroz objekt štikle

Objavljeno

na

HDZ-ovi gradski vijećnici
Mladež HDZ-a reagirala je na neprimjereno ponašanje gradonačelnika Vojka Obersnela još tijekom tjedna za vrijeme trajanja sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke, a sad je stigla reakcije i samog HDZ-a.

Njihovo priopćenje o incidentu čiju smo kratku snimku objavili prenosimo u cijelosti:

Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje novi nasilnički verbalni ispad gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela nad vijećnicom HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Rijeke Ivonom Milinović na posljednjoj sjednici. Čak i ako je od SDP-a i Obersnela, previše je! Sramotnim uvredama koje ne želimo ni ponavljati, gradonačelnik Obersnel ne vrijeđa samo našu kolegicu i vijećnicu Milinović, već sve žene opisujući njih i njihov rad kroz objekt štikle!

Dodatnu sramotu nesvakidašnjem događaju pridonio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat koji se ni slovom nije oglasio u priopćenju kojeg je poslao nakon sjednice. Štoviše, cijeli incident se nastojao zataškati najprizemnijim oblikom cenzure nad građanima Rijeke i javnosti – brisanjem dijelova snimke sjednice i gašenjem mikrofona.

Nažalost, na nekulturu Vojka Obersnela građanke i građani Rijeke i šira javnost već je naučena. Fizički nasrtaj i lomljenje kišobrana jednoj gospođi te napad i uvrede na novinare dokazuju da je ovakvo ponašanje gradonačelnika pravilo, a ne iznimka. Iako je u ovom, još jednom u nizu incidenata Vojka Obersnela, žrtva naša vijećnica Ivona Milinović, prave žrtve su Riječanke i Riječani čiji je grad unazađen katastrofalnim vođenjem grada politikom SDP-a i Vojka Obersnela. Na mnoge od pogubnih odluka upravo je svojim predanim radom ukazivala vijećnica Milinović, u čemu možda i leži motiv ovog osobnog napada na nju.

Vjerojatno na ovakav “karakter” misle SDP-ovci i njihov bivši šef i aktualni predsjednički kandidat Zoran Milanović, samoprozvani “predsjednik s karakterom”. Isti onaj Milanović koji je poručio ženama: “Izborite se, budite bolje, pametnije, inteligentnije, lukavije i zaboravit će da ste žene”. Europska prijestolnica kulture 2020. godine Rijeka i njezini građani ne zaslužuju za prvog čovjeka grada imati tako nekulturnu osobu”, poručuju iz HDZ-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram