Povežite se s namaHDZ je ove srijede, 5. travnja, u Rijeci predstavio Majdu Burić, koja će biti njihova kandidatkinja u nadolazećim izborima za županicu Primorsko-goranske županije.

“Svatko tko voli Primorsko goransku županiju svjestan je da je županiji i njenim stanovnicima potreban bolji župan od onoga koji će se Gorskog kotara sjetiti samo kada ga pogodi elementarna nepogoda, otoka samo kada ondje saziva skup načelnika i gradonačelnika i koji će za grad Rijeku reći – to nije moja briga”, rekla je kandidatkinja za županicu iz redova HDZ-a PGŽ te ističe kako se politička garnitura koja Primorsko goranskom županijom vlada već 16 godina na čelu sa SDP-ovim Zlatkom Komadinom cijelo to vrijeme poziva na raznorazne strategije te se pišu i plaćaju studije studija.

“Građanima je dosta mrtvog slova na papiru, ništa im ne znače ni strategije o ravnomjernom razvoju županije, ulaganjima, konkurentnosti, povećavanju standarda, kada one na koncu završe u ladicama. Puno je toga obećano, a malo u stvarnosti realizirano”, podsjeća Burić te ističe da imamo resursima najljepšu i najbolju županiju s brojnim komparativnim prednostima tog područja, no zeleno-plava županija dosad nije dovoljno valor izirala postojeće resurse, a možemo postati svjetska destinacija.

Kandidaturu Majde Burić za županicu PGŽ podržao je i aktualni ministar u Vladi Oleg Butković koji smatra da je došlo vrijeme za promjene na čelu županije jer sadašnje vodstvo na čelu sa Zlatkom Komadinom nije ništa dobroga učinila za boljitak građana s područja Primorsko goranske županije te dodaje kako je upravo Majda Burić prava osoba za voditi županiju u pravom smjeru -razvoja i boljitka za sve građane.