Povežite se s nama

Vijesti

HDZ preuzeo od SDP-a predsjedanje Općinskim vijećem Općine Matulji

Objavljeno

na


Nakon posljednjih lokalnih izbora predsjednik Općinskog vijeća Općine Matulji bio je SDP-ovac Slobodan Juračić, ali nešto malo više od dvije godine kasnije došlo je do rotacije te je njegovu funkciju preuzela HDZ-ovka Iva Letina, koja je dosad bila potpredsjednica Vijeća.

Na 26. sjednici Općinskog vijeća Općine Matulji održanoj u utorak navečer za predsjednicu Vijeća jednoglasno je izabrana HDZ-ova vijećnica Iva Letina.

“Rezultat je to višegodišnjeg rada i dogovora postignutog na konstituirajućoj sjednici prije dvije godine. U dosadašnjem smo radu imali dobru suradnju i podršku načelnika i ostalih vijećnika te se nadamo daljnjoj dobroj suradnji.

U vrijeme našeg predsjedavanja želimo biti pristupačniji mještanima, poboljšati komunikaciju kako bi bili upoznati i lakše rješavali tekuće problematike, te nastaviti raditi na tekućim i započinjati nove projekte i programe koji su važni za razvoj i napredak našeg kraja”, poručili su ovom prilikom iz matuljskog HDZ-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže