Povežite se s nama

Crna kronika

HGSS na padinama Učke spašavao osobu koja se ozlijedila na planinarskom putu

Objavljeno

na
U srijedu, 20. kolovoza, u 18:20h Gorska služba spašavanja zaprimila je dojavu da se osoba poskliznula i pri tome ozlijedila skočni zglob na planinarskom putu na području Veprinca, selo Vedež.

Kako osoba više nije mogla samostalno nastaviti svoje kretanje, spašavatelji HGSS Stanice Rijeka kreću u susret unesrećenom planinaru kako bi ga što prije transportirali do asfaltirane ceste. Po dolasku na teren prva ekipa zbrinjava ozljede dok druga ekipa dolazi sa brdskom nosiljkom UT2000. Transport brdskom nosiljkom do prve asfaltirane ceste trajao je 45 minuta nakon čega je unesrećena osoba vozilom prevezena na KBC Rijeka, lokalitet Sušak.

U 21:15h akcija završava nakon čega spašavatelji raspremaju opremu i vraćaju svu opremu i vozila u prvobitno operativno stanje kako bi bili spremni za sljedeće intervencije, poručuju iz HGSS-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram