Povežite se s nama

Vijesti

HGSS o napadu na Platku: Ogorčeni smo, vjerujemo da će napadači biti adekvatno kažnjeni

Objavljeno

na

ArhivaHrvatska gorska služba spašavanja oglasila se o slučaju premlaćivanja svojih članova i jedne djevojke na popularnom skijalištu Platak.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Hrvatska gorska služba spašavanja strogo osuđuje bilo kakav oblik nasilja te ga smatramo neprihvatljivim za naše društvo.

Ogorčeni smo ovim bezočnim napadom na naše članove koji su proteklog vikenda odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi osiguravali posjetitelje na skijalištu Platak. Nakon završetka akcije i dežurstva bez ikakvog povoda i motiva došlo je do napada na naše članove – volontere.

Vjerujemo da će institucije slučaj pomno istražiti i adekvatno sankcionirati počinitelje. Našim napadnutim članovima pružit ćemo svu potrebnu pomoć i podršku te im želimo brzi oporavak”, napisali su HGSS-ovci.

Podsjetimo, u nedjelju navečer došlo je do incidenta na popularnom skijalištu Platak te su pretučena dva gorska spašavatelja i jedna djevojka. Pretukli su ih MMA borci nakon što je jedan od HGSS-ovaca odbio izvući njihov BMW koji je zapeo zbog driftanja po snijegu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže