Povežite se s nama

Vijesti

HGSS Rijeka obnovio licenciju prve pomoći

Objavljeno

na
Tijekom prosinca održana je godišnja stanična vježba prve pomoći HGSS Stanice Rijeka.

Na vježbi je sudjelovao 21 član HGSS stanice Rijeka te 3 člana iz HGSS stanica Istra i Šibenik, među kojima i 5 članova Komisije za medicinu spašavanja HGSS-a.

Kroz prvi dio vježbe su u interventnoj bazi Vežica izvedene praktične vježbe pružanja prve pomoći po scenarijima. Ponovljene su tehnike pristupa unesrećenom te cjeloviti pregled unesrećene osobe, reanimacija, kao i zbrinjavanje vanjskih i unutarnjih krvarenja te vanjskih i unutarnjih prijeloma.

U drugom dijelu vježbe članovi su pred predstavnicima Komisije za medicinu spašavanja HGSS-a izvršili provjeru znanja.

Vježba prve pomoći je jedna od 5 obaveznih godišnjih vježbi stanice Rijeka koje služe za ponavljanje i usavršavanje znanja gorskih spašavatelja i novih članova stranice, a koja između ostalog, predstavlja i sastavni dio pripreme za dežurstvo članova na skijalištu Platak.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže