Povežite se s nama

Mozaik

Hit komedija “Ih, kako bih te ja” osvaja publiku diljem regije, a sad stiže i u Rijeku

Objavljeno

na
Hit komedija „Ih, kako bih te ja“, koja je u vrlo kratkom periodu pridobila brojnu oduševljenu publiku, dolazi u Rijeku. Riječ je o satiri o bračnim odnosima u kojoj se u nizu kratkih, ali dinamičnih i duhovitih scena, supružnici dovode u situaciju u kojoj bi najradije „ubili“ jedno drugo. Iako je riječ o komediji, tekst je prilagođen da, osim što je humorističan, bude ‘predstava u predstavi’. U ovoj humorističnoj adaptaciji to je povezano sa scenama predstave u predstavi inspiriranim karijerom glumice Jasne Ornele Bery, točnije slikom koju drugi imaju o njoj. Sve je na jedan duhovit način oblikovano u konceptu jubileja gosp. Bery, njenog odnosa prema kazalištu, glumi, svojoj karijeri i mlađim kolegama . 

Ovu relativnu novu komediju na kazališnim daskama obilježava specifičan bosanskohercegovački humor, ali i svakodnevni dijalozi svih nas. 

Komedijom, “Ih, kako bih te ja” Jasna Ornela Bery obilježila je svoj jubilej pod nazivom “Jubilej 40 i nešto”. Riječ je o projektu koji je vođen visokim standardima i besprijekornim glumačkim talentom svih triju glumaca. 

Komedija “Ih, kako bih te ja” naišla je na odličan prijem kod publike, koja je predstavu nagradila ovacijama i velikim više minutnim aplauzom već prilikom premijerne izvedbe u matičnom kazalištu.. Predstava je namijenjena široj publici, tj. građanima svih uzrasta .

Zato dođite 31. listopada u 19:30 sati u HKD Rijeka, na 90 minuta čistog i iskrenog smijeha i dopustite da vas predstava provede kroz niz zapleta i raspleta svakodnevnog života!

Predstavu je režirao Irfan Avdić, produkciju potpisuje sama Jasna Bery a uloge tumače; Jasna Ornela Bery, Vuk Marinić, Mario Drmać. 

Ulaznice u prodaji preko sustava mojekarte.hr te na dan predstave na blagajni HKD-a. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram