Povežite se s nama

Mozaik

Hit komedija “Kerovi” uskoro u HKD-u na Sušaku

Objavljeno

na
Hit komedija “Kerovi” bit će izvedena 04. travnja u HKD-u na Sušaku u Rijeci  s početkom u 20 sati. Predstava je to koja je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “Kerovi“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste – dva sata neprestanog smijeha i  suza  gdje god je predstava odigrana .

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura  i Srđan Timarov uradili su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom  i interakcijom s publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna što to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatit ćemo za što nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

Ulaznice u prodaji u Dallas Music Shopu i preko sustava mojekarte.hr po cijeni od 90 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram