Povežite se s nama

Sport

HNK Rijeka demantira da je suspendiran mladi nogometaš kojeg je razveselio Hajdukov gol

Objavljeno

na
Jadranski derbi igran na Rujevici proteklog vikenda imao je veliki broj incidentnih situacija, a jedna nesvakidašnja dogodila se u 98. minuti kad je Hajduk zabio za pobjedu protiv Rijeke, a mnogi su primijetili kako se tom njihovom golu poprilično obradovao i mladi nogometaš Rijeke koji je tom prilikom bio angažiran kao skupljač lopte.

Dalmatinski portal objavio je članak pod nazivom “RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje” u kojem ističu da “djetetu u Rijeci zbog toga rade probleme, klub ga je suspendirao na deset dana, a obitelj proživljava brojne neugodnosti i prijetnje.”

S Rujevice su jasno demantirali takvu vijest.

“HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu koji su na svojim stranicama u članku “RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje” iznijeli tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nisu potkrijepili niti jednim dokazom u navedenom tekstu. Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske”, poručili su s Rujevice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram