Povežite se s nama

Vijesti

HOP svake prve subote nudi nevjerojatne popuste

Objavljeno

na
Jeste li upravo pogledali zalihu i shvatili da vam je hrana za vašeg ljubimca pri kraju? A jeste li znali da svaku prvu subotu u mjesecu HOP, specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce, nudi nevjerojatne popuste?

Na veselje vaših četveronožaca i njihovih zdjelica, sad znate!

Svaka prva subota u mjesecu je HOP SUBOTA, dan kada u svim HOP poslovnicama možete KUPITI VIŠE, a PLATITI MANJE! Uštedite svoj novac i vrijeme te razveselite svog mazimca.

Koje pogodnosti donosi HOP SUBOTA?
Prilikom kupnje jednog pakiranja suhe hrane iznad 10 kilograma iznos računa umanjuje se za 50 kuna, dok se prilikom kupnje dva pakiranja suhe hrane iznad 10 kilograma iznos računa umanjuje se za čak 120 kuna! Tijekom HOP SUBOTE zbrajaju se i popusti, pa tako možete ovim popustima pribrojiti i 20% loyalty popusta te 5% popusta za gotovinsko plaćanje na iznose iznad 1.000,00 kuna. Ponuda vrijedi u svim HOP poslovnicama diljem Hrvatske, kao i za online narudžbe.
VAU! Zar ne?

Vrijeme je da obnovite zalihe i razmazite svoje ljubimce i premium hranom Profine, Gemon, Calibra, Country Dog, Fish4Dogs i drugih brendova zbog kojih će vaši ljubimci jedva dočekati sljedeću HOP subotu!
HOP DO HOPA!

Trgovina HOP osnovana je 2012. godine s ciljem da vlasnicima kućnih ljubimaca kao i samim ljubimcima ponudi potpuno rješenje svih njihovih potreba. Odani ljubimcima njihov je moto. Specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce, uređena po najvišim standardima, nudi široki asortiman proizvoda – od renomiranih svjetskih brendova hrane, opreme, igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce.

A gdje se nalaze poslovnice u okolici Rijeke?
Poslovnice se nalaze na Viškovu i Turniću, te naše franšizne trgovine na Krimeji i Čavlima, a ostale informacije i lokacije poslovnica provjerite na njihovom webu: www.hop-shop.hr

RIJEKA-VIŠKOVO • Furićevo 17, Viškovo • 051/504-292
RIJEKA – TURNIĆ • Franje Čandeka 11 • 099/380-5138

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram