Povežite se s nama

Vijesti

Hotel Ambasador nakon renovacije ponovno otvorio vrata svojim gostima

Objavljeno

naOpatijski hotel Ambasador u vlasništvu Liburnia Riviera Hotela proteklih nešto više od pola godine bio je u opsežnoj renovaciji kako bi zadržao i u budućnosti svoj status ponosnog nositelja pet zvjezdica, a svoja vrata za goste ponovno je otvorio na prvi dan lipnja.

“Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive Remisens Premium Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.

S ponosom najavljujemo da će od sada Hotel Ambasador i Vila Ambasador biti spojeni u jedan objekt, čime smo izravno odgovorili na zahtjeve tržišta. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Vile Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznolikije usluge i sadržaje.

Kako bismo proslavili ovu posebnu prigodu s našim dragim gostima, u našu smo ponudu uključili besplatnu čašu pjenušca i košaru s voćem. Remisens Premium Hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza”, poručuju iz LRH.

Kadrove u novom hotelu zabilježio je fotograf Smiljan Prpić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram