Povežite se s nama

Vijesti

Hotel Navis gradi novu etažu i konferencijsku dvoranu, evo kako će izgledati

Objavljeno

na
Poznati opatijski hotel Navis, koji je već deset godina uspješno posluje tijekom cijele godine, ulazi u novu fazu s velikom investicijom koja će zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Nedavno je započela izgradnja dodatne etaže koja će hotelu Navis dati potpuno novi izgled i učiniti ga još atraktivnijim. Ovaj projekt potpisuje poznati arhitekt Idis Turato.

Proširenje hotela uključuje izgradnju konferencijskog centra i novog bara. Konferencijski centar će imati veliku dvoranu s kapacitetom za oko 100 osoba u kazališnom rasporedu i do 55 osoba u školskom rasporedu, te dva manja, ekskluzivna prostora za sastanke s kapacitetom do 20 osoba. Osim toga, u sklopu centra će se nalaziti i bar u kojem će se nuditi vrhunske cigare i raznolik izbor pića.

Radovi na hotelu Navis trebali bi trajati oko deset tjedana, ali konferencijska dvorana bit će u potpunosti spremna za korištenje tek nakon ljeta. Ukupna investicija u ovaj projekt iznosi 1,35 milijuna eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže