Povežite se s nama

Vijesti

Hotel Navis prvi se u Opatiji ponovno otvara

Objavljeno

na
Opatija je proteklih nešto više od mjesec dana potpuno prazna, a u posljednje vrijeme samo je tijekom sunčanih dana povećan broj šetača koji su sa šireg opatijskog ili riječkog područja. U ovo doba prije godinu dana Opatija je bilježila brojne turističke dolaske, ali danas su zbog epidemije koronavirusa sva 32 hotela zatvorena, kao i brojni privatni smještaji.

Ugostiteljima i hotelijerima ponovno će se omogućiti rad od 11. svibnja uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera, za koje se ipak još uvijek čeka da budu javno objavljene od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

No, čini se da hotelijeri ipak ne žure pretjerano ponovno otvoriti svoja vrata te prema trenutnim podatcima. Tek jedan hotel potvrdio je kako će biti spreman primiti nove goste, a radi se u Navisu na samom ulasku u Opatiju. Oni će otvoriti i hotel i svoj hvaljeni ugostiteljski objekt. Spomenimo također kako je Navis ispred hotela proteklih mjeseci gradio privezište za manje brodove i jahte u vrijednosti od dva i pol milijuna kuna.

Ostali hoteli zasad nisu najavili svoje otvaranje, neslužbeno se može doznati kako veće hotelske kuće u Opatiji to planiraju postepeno raditi od 01. lipnja. Jedan od ključnih uvjeta je otvaranje granice i mogućnost dolaska turista iz inozemstva, otkrila je opatijska dogradonačelnica Vera Aničić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram