Povežite se s nama

Vijesti

HSP oštro reagirao na najave nekih EPK programa, Obersnel traži reakciju policije

Objavljeno

na
Primorsko – goranska podružnica Hrvatske stranke prava na društvenim mrežama prije nekoliko dana oštro se oglasila o najavama realizacije određenih projekata u sklopu Europske prijestolnice kulture.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti bez obrade:

“U kordinaciji HSP PGŽ osnovan je stožer za obranu Hrvatske Rijeke . Pozvane su sve aktivne udruge branitelja , sportskih klubova i zabrinutih građana grada Rijeke, PGŽ, kao i cijele Hrvatske. Slijedom događaja koji su trenutno aktualni u našem gradu sa posebnim fokusom komunističke i projugoslavenske kampanje koju vodi aktualna stranka na vlasti i njihovi simpatizeri . Radi se o tri stvari :
1. Jugo Joga
2. Djeljenje komunističkog manifesta !
3. Postavljanje zvjezde petokrake na riječki neboder !
Takvo što ne može proći u našem gradu ! U slučaju realizacije ovih navedenih aktivnosti pokrenut ćemo akcije širokih razmjera o kojima će biti javnost pravovremeno obavještena ! Naša poruka je – ” DRUGOVI” NEĆE VAM PROĆI ! IDEMO DO KRAJA ! Preporuka gradskoj vlasti je neka paze što rade , još se mogu predomisliti , trezveno prosuditi i odustati od navedenog jer u suprotnom kreće nova Oluja !
Svi dobronamjerni građani te ostale udruge se mogu javiti u inbox .
HSP PGŽ i HSP Podružnica Rijeka .
Bog i Hrvati !”, navodi se u objavi.

Za portal Novosti reagirao je i gradonačelnik Vojko Obersnel.

“Nažalost, živimo u društvu u kojem pojedinci postaju sve agresivniji. Ali ono što svi u tom kontekstu možemo učiniti jest obavijestiti javne službe poput policije koje mogu i moraju zaštititi svakog pojedinca od napada i agresije drugog. To uključuje i zaštitu od govora mržnje. Unatoč prijetnjama, EPK program se neće mijenjati”, poručio je Obersnel.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram