Povežite se s nama

Vijesti

Humanitarna akcija “Mosa Bavlju!” je uspjela, prikupljen je novac za liječenje Tomislava Nikla

Objavljeno

na


Organizatori humanitarne akcije “Mosa Bavlju!” koja je za cilj imala pomoći oboljelom Tomislavu Niklu je okončana uspješno, odnosno prikupljen je potreban novac za njegovo liječenje u Turskoj.

“Akcija je uspjela! Zahvaljujući svima vama koji ste prepoznali apel za pomoć jednom običnom čovjeku, kojeg je bolest natjerala da mu se na ovakav način mora pomoći, skupljen je dovoljan iznos novaca koji Tomislavu jamči da će si moći priuštiti terapiju i pokriti troškove za svoja putovanja u izabranu kliniku u Istanbulu. Svima vama Tomislav je neizmjerno zahvalan i od sada njegov cilj je odužiti vam se na način da ozdravi te da dalje ostane ono što je i sve ovo vrijeme bio, a to je čovjek koji nas svojom prisutnošću raduje i daje onu jedinstvenu dozu optimizma, kroz riječi „mosa bavlju“.

Procijenjeni troškovi liječenja i terapija s putnim i ostalim troškovima je oko 30 tisuća eura, i to je iznos koji će kada sjednu sve uplate tijekom dana biti skupljen.

Slijedom navedenog, a sukladno zakonskoj regulativi, ova akcija prestaje i sva do sada prikupljena sredstava, bit će prenesena na račun Tomislava Nikla. Ujedno molimo sve one koji su još htjeli pomoći Tomislavu da za sada to ne čine, već da svoja sredstva doniraju u neke druge plemenite svrhe, jer potrebitih nažalost ne nedostaje.

Nakon što se završi sva zakonska procedura, fotografije bankovnih izvadaka i točne iznose, objavit ćemo na Facebooku. Ljudi, hvala vam svima od srca! Mosa Bavlju!”, poručili su organizatori humanitarne akcije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram