Povežite se s namaBrojni Riječani i stanovnici drugih dijelova Primorsko-goranske županije na samom koncu ljeta prošle godine organizirali su se kako bi pokrenuli humanitarnu udruga koja za cilj ima pomagati raznim skupinama našeg društva.

U svom naumu članovi Riječkog srca već su itekako uspjeli odmah tijekom prve godine rada organizirajući brojne humanitarne akcije, od kojih je najznačajnija bila ona pod nazivom “Sve za našu djeca” koja je svoje finale imala velikim koncertom u samom centru Rijeke uz nastupe brojnih hrvatskih glazbenih zvijezda.

Ovog tjedna održali su i svečanu sjednicu kako bi obilježili svoju prvu godinu rada. “Mlada ste udruga, ali se jako daleko čujete”, pohvalio je rad Riječkog srca župan Zlatko Komadina. Istaknuo je tom prigodom i važnost razvoja volonterskog rada na dobrobit svih građana i zahvalio u ime svih kojima je Riječko srce pomoglo i kojima će pomoći.

“Uz pomoć građana Rijeke, aktivni smo sudionici u društvenim promjenama godinu dana! Hvala vam na povjerenju i na zajedničkoj želji da učinimo ovo društvo humanijim. Zahvaljujemo se svim građanima koji su prepoznali plemenitost naših akcija, a vjerujemo da ćemo i u budućnosti zajedno činiti humana djela – malenim koracima, ali s velikim srcem. Rođendan humanitarne udruge Riječko srce rođendan je i svih građana grada Rijeke koji su s nama tkali jednu lijepu, humanu priču”, poručili su iz udruge ovom prigodom.