Povežite se s nama

Mozaik

Humanitarni štand za riječki hospicij cijelog tjedna na Korzu

Objavljeno

na

Foto: ArhivaNa Trgu 128. brigade HV na riječkom Korzu od ponedjeljka 27. studenog do nedjelje 3. prosinca te od 11. do 17. prosinca, u vremenu od 9 do 19 sati bit će otvoren štand na kojemu će građanima biti ponuđene rukotvorine volontera hospicija, kao i one koje su izradila djeca Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“, djeca i roditelji DV „Kvarner“.

U akciju su se uključile učenice Ženskog učeničkog doma “Marija Krucifiksa Kozulić” koje su sa sestrama Družbe Presvetog Srca Isusova zasadile božićnu pšenicu i pripremile za ovaj štand. Sav prikupljeni prihod namijenjen je radu hospicija te ovisno o iznosu prikupljenih novaca, kupovini nužnih sredstava: medicinski krevet, perilica ili sušilica rublja.

Štand u navedenom vremenu hospiciju je ustupio Grad Rijeka. Iz hospicija zahvaljuju na dosadašnjem dobročinstvu građana i svima koji podržavaju rad ove karitativno-zdravstvene ustanove.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže