Povežite se s nama

Mozaik

Iduća tri dana Ljeta na Gradini u znaku umjetnosti

Objavljeno

naTrsatska gradina će u danima koji slijede ugostiti umjetnike i umjetnice u sklopu manifestacije „Gradina no limit“ koja svake godine u program Ljeta na Gradini unese dašak umjetnosti kroz dane vizualne kulture i komunikacija.

Trsatski kaštel ostaje nepresušan izvor inspiracije u različitim granama umjetnosti pa ćenekoliko autora i autorica od sutra, 06. kolovoza na samom prostoru Gradine stvarati jedinstvena umjetnička djela. Gradina no limit predstavlja platformu za stvaranje umjetnosti, ali i istraživanje stvaralačkog procesa – kako za samog umjetnika, tako i za publiku.

Trodnevna manifestacija specifična je po tome što je od nastanka ideje, preko realizacije pa do predstavljanja publici usmjerena na lokalitet Trsatske gradine koji na taj način postaje i ostaje sastavni dio svake faze stvaralačkog procesa.

Ove godine na manifestaciji će se u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka predstaviti Andrea Kršul, Izabela Peculić Stančić i Nikola Nenadić, a rezultate stvaralačkog procesa koji će trajati tri dana predstavit će 08. kolovoza s početkom u 19.00 sati. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram