Povežite se s nama

Sport

Ilić pred najvećim ispitom svoje karijere

Objavljeno

na

Jedan od najperspektivnijih MMA teškaša u čitavoj regiji, Riječanin Dorijan Ilić, idućeg će se mjeseca naći u daleko najtežem ispitu od početka svoje profesionalne borilačke karijere.

Nakon što je krajem prosinca prošle godine u Opatiji na FFC-u 17 slavio ekspresno poslije samo jedne minute, idući meč Ilić će odraditi 14. ožujka u Groznom, glavnom gradu ruske republike Čečenija.

“Posljednju borbu odradio sam bez problema, pa sam idući meč nakon toga mogao odraditi i ranije, ali nije bilo dovoljno atraktivnih ponuda. To se ovih dana ipak promijenilo nakon što je stigao poziv da sredinom idućeg mjeseca nastupim u Čečeniji”, rekao nam je Dorijan.

Riječanin nastupa na eventu Akhmat MMA koji će se održati pod pokroviteljstvom čečenskog predsjednika Alu Dadaševič Alhanova, a protivnik mu je iznimno iskusni 30-godišnji ruski borac Maxim Grishin koji iza sebe ima 18 pobjeda i šest poraza u MMA karijeri, a trenutno ima niz od šest pobjeda.

“Protivnika ću zajedno sa svojim trenerom Mladenom Kranjčecom iz OFC-a dobro analizirati kako bismo pripremili taktiku uz pomoć koje ću moći stići do pobjede, iako moram reći da će mi ovo definitivno biti najteža borba u karijeri”, smatra Ilić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram