Povežite se s nama

Sport

Ilić pred najvećim ispitom svoje karijere

Objavljeno

na
Jedan od najperspektivnijih MMA teškaša u čitavoj regiji, Riječanin Dorijan Ilić, idućeg će se mjeseca naći u daleko najtežem ispitu od početka svoje profesionalne borilačke karijere.

Nakon što je krajem prosinca prošle godine u Opatiji na FFC-u 17 slavio ekspresno poslije samo jedne minute, idući meč Ilić će odraditi 14. ožujka u Groznom, glavnom gradu ruske republike Čečenija.

“Posljednju borbu odradio sam bez problema, pa sam idući meč nakon toga mogao odraditi i ranije, ali nije bilo dovoljno atraktivnih ponuda. To se ovih dana ipak promijenilo nakon što je stigao poziv da sredinom idućeg mjeseca nastupim u Čečeniji”, rekao nam je Dorijan.

Riječanin nastupa na eventu Akhmat MMA koji će se održati pod pokroviteljstvom čečenskog predsjednika Alu Dadaševič Alhanova, a protivnik mu je iznimno iskusni 30-godišnji ruski borac Maxim Grishin koji iza sebe ima 18 pobjeda i šest poraza u MMA karijeri, a trenutno ima niz od šest pobjeda.

“Protivnika ću zajedno sa svojim trenerom Mladenom Kranjčecom iz OFC-a dobro analizirati kako bismo pripremili taktiku uz pomoć koje ću moći stići do pobjede, iako moram reći da će mi ovo definitivno biti najteža borba u karijeri”, smatra Ilić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže