Povežite se s nama

Vijest o pucnjavi u Osječkoj ulici u Rijeci izazvala je očekivano iznimno veliku pažnju javnosti.

Policija trenutno u interesu istrage i potrage za počiniteljima ne otkriva nikakve informacije, no portal Fiuman.hr stupio je u kontakt s jednom osobom koja se u tom trenutku našla u kafiću Adria na adresi Osječka 14.

“Sa svojim šestogodišnjim djetetom sam sjedila na terasi kafića Adria u trenutku kad je došlo do pucnjave. Sva sreća da se sve brzo odvilo, iako se meni činilo kao da je trajalo čitavu vječnost. Još se tresem, pogotovo jer je dijete bilo uz mene. Tek što smo kćer i ja naručili sok, odjednom se čulo par ispaljenih metaka. Pogledala sam prema cesti i vidjela dva automobila. Jedna osoba je stajala pored auta s pištoljem, drugi je izlazio iz auta također naoružan i počeo je pucati u smjeru kafića.”

“Svi smo se bacili odmah na pod ispod stolova. Čula sam tek da je netko upucan u nogu, a više od toga ne bih znala. Uzela sam dijete što sam prije mogla i bježala sam prema doma. Policija je stigla jako brzo. U sjećanju mi je ostao tek plavi auto i naoružani ljudi”, otkrila je za Fiuman.hr jedna žena koja je bila te nesreće da se našla na terasi u tom trenutku.

Neslužbeno se može doznati kako je jedan od automobila koji je sudjelovao u pucnjavi marke BMW, a četiri osobe navodno su već privedene. Više informacija o ovom slučaju trebalo bi biti poznato kasnije tijekom dana.