Povežite se s nama

Vijesti

Imenovani predstojnici šest klinika i kliničkih zavoda u KBC-u Rijeka

Objavljeno

na
Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Rijeka prof. dr. Alen Ružić, imenovao je nakon provedenih javnih natječaja šest predstojnika klinika i kliničkih zavoda.

Zbog odlaska u mirovinu dugogodišnje predstojnice Klinike za infektivne bolesti prof. dr. Biserke Trošelj-Vukić, nakon provedenog natječaja i razgovora s povjerenstvom novom predstojnicom imenovana je na mandat od četiri godine doc. dr. Irena Slavuljica.

Početkom studenoga raspisani su i javni natječaji za vodeća mjesta na još pet klinika i kliničkih zavoda na kojima je istekao mandat predstojnika. Nakon obavljenih razgovora kandidata s povjerenstvima, na temelju predstavljenih programa i dosadašnjeg uspješnog rada za predstojnicu Klinike za dermatovenerologiju ponovno je izabrana  prof. dr. Ines Brajac, a za predstojnicu Klinike za dentalnu medicinu dosadašnja čelnica prof. dr. Vlatka Debeljak.

Na nove četverogodišnje mandate izabrani su i prof. dr. Damir Miletić na čelu Kliničkog zavoda za radiologiju, prof. dr. Sanja Balen kao predstojnica Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu i prof. dr. Lidija Bilić-Zulle kao predstojnica Kliničkog zavoda za laboratorijsku dijagnostiku.

S izuzetkom promjene na Klinici za infektivne bolesti do koje dolazi zbog umirovljenja, na ostalim klinikama i kliničkim zavodima dosadašnji predstojnici dobili su povjerenje ravnatelja i priliku u još jednom četverogodišnjem mandatu nastaviti uspješan rad.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže