Povežite se s nama

Crna kronika

Inspektorica u kafiću u Klani napadnuta i vrijeđana tijekom obavljanja nadzora

Objavljeno

na


Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje te prisile prema službenoj osobi.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u subotu, 15. siječnja oko 22 sata, u ugostiteljskom objektu na području Klane, verbalno napao 38-godišnju hrvatsku državljanku u vrijeme dok je kao službena osoba obavljala inspekcijski nadzor.

Pri tome ju je vrijeđao i uputio joj ozbiljne prijetnje, a u nastavku je i ispred spomenutog lokala fizički napao, izvlačeći je iz osobnog vozila kojim je namjeravala napustiti mjesto događaja.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, zbog osnova sumnje na počinjenje navedenih kaznenih djela, 59-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže