Povežite se s namaMinimi nije priča o jednom davno. U njoj nema čarobnjaka, dobrih vila i zločestih vještica, nema patuljaka, vilenjaka, niti opasnih zvijeri i divova. Njezina priča nije smještena iza sedam gora i sedam mora, u njoj nema uspavanog kraljevstva, skrivenih koliba, rudnika vrijednih patuljaka, niti šume pune strašnih duhova. Pa ipak, u Minimi ne izostaje čarolija: njezina magija leži u tajni koja velike stvari čini velikima, male malenima.Ona otkriva čudesne čini odrastanja, začaranu granicu svijeta djece i svijeta odraslih te misterioznu moć pokreta koji u igri upoznaje svijet.

Minimi je plesna predstava koja kroz suvremeni ples djeci ukazuje na bajku koja postoji kao tijelo koje raste, uči, mjeri, kreće se, a odrasle podsjeća na kako je lako ponovno otkriti nesputanost slobodnog djelovanja u prostoru.

Interaktivna i multimedijalna plesna predstava Minimi nastala je u koprodukciji Dječjeg kazališta Dubrava iz Zagreba, umjetničke organizacije VRUM iz Zagreba i Prostora Plus.Koncept, koreografiju i režiju potpisuju par Sanja TroppFrühwald i TillFrühwald, dok predstavu izvode Petar Cvirn, Ana Mrak i Arijana Pospišil.

Minimi se održava u Filodrammatici, 18. 5. 2016. u 18 sati, a svoje mjesto možete rezervirati na prostorplus@gmail.com. Cijena je pojedinačne karte 30 kn. Za grupe od 10 posjetitelja cijena ulaznice iznosi 20 kn, a za grupe veće od 15 posjetitelja cijena ulaznice je 15 kn.