Povežite se s nama

Vijesti

Interes građana za besplatnom Pravnom klinikom sve veći, uskoro ponovno u Rijeci

Objavljeno

na

Ilustracija


Udruga SOS Rijeka otkriva da je prilikom posljednjeg posjeta Pravne klinike u siječnju oboren dosadašnji rekord broja građana koji su se Klinici obratiti za savjet.

Građanke i građani moći će ponovno dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 04. ožujka 2020. (srijeda) od 10:00 do 14:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zainteresirani građani mole se da sa sobom ponesu svu relevantnu dokumentaciju, a više informacija mogu dobiti putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org te na  broju telefona 051 211 888.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima i svim građanima u potrebi, a neke od tema s kojima su nam građani/ke dolazili do sada su: ovrhe, ugovori o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, ugovori s teleoperaterima, imovinska pitanja, pitanja vezana uz prava radnika/ca i sl.

Također, podsjećamo da sve žrtve svih oblika nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram