Povežite se s nama

Vijesti

Ipak otkazana velika izložba pasa u Rijeci

Objavljeno

naNakon što je Index objavio članak o izložbi pasa u Rijeci na koju je trebalo doći dosta Talijana, organizator izložbe, Sportski kinološki klub Rijeka, je prije desetak minuta objavio na svom Facebooku da se izložba ipak odgađa zbog širenja koronavirusa.

“Dragi izlagači, želimo vas obavijestiti da je CACIB RIJEKA 2020 odgođen zbog širenja koronavirusa. Kinološki klub Rijeka uputit će zahtjeve Hrvatskom kinološkom klubu i FCI o mogućnosti određivanja drugog datuma za nastup nakon što su ispunjeni svi uvjeti za održavanje događaja bez ikakve opasnosti za zdravlje ljudi.”

”Nakon što smo dobili informacije o širenju koronavirusa u Italiji, Kinološki klub Rijeka odmah je reagirao slanjem upita u vezi s postupcima i protokolom svim nadležnim tijelima. Kako do sada nismo dobili službene odgovore, samoinicijativno odgađamo CACIB Rijeka 2020 do daljnjeg. Zaštita zdravlja ostaje prvi i najvažniji prioritet Kinološkom klubu Rijeka, a budite sigurni da ćemo uvijek postupiti u skladu s tim. Molimo pratite naše obavijesti radi ažurnih podataka o radnjama koje poduzimamo. Također vas molimo za razumijevanje s obzirom na ove okolnosti. Nastojat ćemo odgovoriti na sve vaše upite što je prije moguće”, stoji u obavijesti na njihovoj stranici.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram