Povežite se s nama

Vijesti

Ivaniš u izbornu utrku ide sa sloganom “Jer volim grad koji teče”

Objavljeno

na
PGS-ov kandidat za idućeg riječkog gradonačelnika i aktualni Obersnelov zamjenik, Nikola Ivaniš, najavio je održavanje službenog predstavljanja kandidature koja će imati slogan “Jer volim grad koji teče”.

“Drage Riječanke i Riječani. Pridružite mi se u utorak, 19.01.2021. godine s početkom u 11 sati preko FB live streama u predstavljanju kandidature za gradonačelnika Rijeke. Epidemiloški razlozi u ovom nekom „novom nenormalnom“ su uvjetovali da viziju razvoja našega grada „Rijeka 21: Grad modernih industrija i tolerantnih ljudi“ umjesto na otvorenom i neposredno pred vama, brojnim Riječankama i Riječanima, predstavim na ovaj posredovani način i live prijenos na facebook stranicama.

Nadam se da ćemo uskoro imati priliku družiti se u drugačijim okolnostima koje priliče ljudima, uz široki osmijeh i stisak ruke. A do tada, zajedno sa svojim timom sposobnih i obrazovanih suradnica i suradnika, nastojat ću približiti ideje i programe za našu Rijeku na načine primjerene ovim za sve ljude neprirodnim uvjetima. U toj komunikaciji nastojat ćemo otvoriti sve postojeće mogućnosti za vaša pitanja, prijedloge, primjedbe i pohvale. Ostanimo povezani. I COVID-negativni. Sve ostalo samo pozitiva. Za našu Rijeku. Jer volim Grad koji teče”, poručio je Ivaniš.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram