Povežite se s nama

Vijesti

Ivona Milinović istupila iz članstva HDZ-a i najavila političku mirovinu

Objavljeno

na

Staničić, Milinović i Vukelić


Ivona Milinović od ovog petka više nije članica HDZ-a. Iako je postojao zahtjev za njezinim izbacivanjem iz te stranke, to se ipak (zasad) nije dogodilo, ali otkrila je da je ona sada sama odlučila napustiti HDZ.

“Karantena je za mene bila prilika za introspekciju. Donijela sam neke dugo odgađane odluke. I najtežu političku odluku u životu. Danas sam istupila iz članstva Hrvatske demokratske zajednice obzirom na odgadjanje unutarstranačkih izbora na lokalnoj razini što bi značilo još godinu dana agonije.

Pokušala sam na lokalnoj razini promijeniti stvari u riječkom HDZ-u. Nisam uspjela. Podržavati i boriti se s ovim lokalnim “mućkama” pojedinaca iz Primorsko-goranskog HDZ-a s Vojkom Obersnelom i riječkim SDP-om neću. Žao mi je ako sam nekog povrijedila ili razočarala svojom odlukom, ali u ovom riječkom političkom bordelu sudjelovati ne mogu. Još ćete me trpit godinu dana, a onda politička mirovina”, rekla je Milinović.

Sudeći prema toj izjavi, još godinu dana bit će gradska vijećnika, no nije poznato hoće li pristupiti nekom drugom vijećničkom klubu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram