Povežite se s nama
Riječki vatrogasci nisu imali miran Uskrs. Osim što je tijekom dana u blizini Žabice došlo do manjeg požara u jednom napuštenom skladištu, puno veću intervenciju imali su u svojem neposrednom susjedstvu.

Svega stotinjak metara od njihove baze u Krešimirovoj ulici došlo je usred noći do požara na terasi caffe bara Club koji se nalazi točno preko puta željezničkog kolodvora.

“Dojava o požaru koji je zahvatio stolice na terasi  zaprimljena je u 2.50 sati. Unatoč  brzom interveniranju sve su stolice izgorjele, a zbog velike temperature pukla su stakla na ulaznim vratima lokala i jednom prozoru. Blaža oštećenja su nastala i u unutrašnjosti lokala, sjedalima i ukrasnim jastucima. Uništena je i tenda, no vatrogasci su spriječili da  plamen,  odnosno dim, ošteti fasadu zgrade u čijem se prizemlju i nalazi ugostiteljski objekt u vlasništvu Sladisa”, izvijestio je Novi list.

Policija je izašla također napraviti očevid, a kao uzrok požara nagađa se da bi mogao biti opušak cigarete. Točna procjena štete još uvijek nije napravljena, ali čini se da će ona biti čak iznad 100 tisuća kuna.