Povežite se s nama

Mozaik

Izložba “Nasmijana lica Riječkog karnevala” od petka na Korzu, kao podsjetnik na maškarano ludilo

Objavljeno

na

IlustracijaKao humanitarni epilog Riječkog karneval od sutra će na panoima na Korzu biti postavljena humanitarna prodajna izložba fotografija „Nasmijana lica Riječkog karnevala“ Foto studija Kurti. Izložba se održava 9. godinu za redom, a ove godine sav prihod ide Centru za autizam Rijeka, za nabavku komunikacijskog softvera. Uz najavu ovogodišnjeg izdanja humanitarne izložbe, na konferenciji za medije, uručeno je i priznanje djelatniku Policijske uprave primorsko – goranske, Zahidu Habiboviću, za njegovu iznimnu intervenciju na Međunarodnoj karnevalskoj povorci.

Djelatnik Policijske uprave primorsko – goranske, Zahid Habibović tijekom Međunarodne karnevalske povorke skočio je u more i spasio  osobu koja je pala u more. Svojim hrabrim činom, pripadnik Interventne jedinice policije Rijeka, zaslužio je priznanje koje su mu uručili direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa i zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Nikola Ivaniš. Nakon gromoglasnog pljeska i uručivanje nagrade Zahid Habibović skromno se zahvalio.

Nikola Kurti, vlasnik Foto studija Kurti, iznio je detalje izložbe „Nasmijana lica Riječkog karnevala“  koja će od sutra krasiti Korzo. Fotografije će se moći pogledati i odabrati na velikim panoima na riječkom Korzu od sutra od 11 sati, a još veći izbor fotografija Riječkog karnevala dostupan je na internetskim stranicama www.fotokurti.com i u Foto studiju Kurti. Fotografije se će se moći kupiti uokvirene – u manjem i u većem formatu. Uplatnice se nalaze u svim poslovnicama Foto studija Kurti te u Turističkom informativnom centru na Korzu, a uplate direktno idu na račun Centra za autizam Rijeka. Sanja Barić, predstavnica Centra za autizam Rijeka, kojem su i namijenjeni svi prihodi od prodaje fotografija s ovogodišnje izložbe, izrazila je zadovoljstvo što je Foto studio Kurti odabrao upravo Centar za autizam, gdje je pomoć više nego potrebna. Naime, komunikacijski softver GRID3 tvrtke Smartbox za koji se skuplja, učenicima s autizmom pomoć će komunicirati, kontrolirati okolinu i upotrebljavati računalo. Podržan je na Windows platformi, te je lagan za instalaciju i korištenje.

Na kraju, predstavnica Turističke zajednice grada Rijeke Ines Boban – Štiglić, iznijela je važnost ovogodišnjih humanitarnih akcija tijekom Riječkog karnevala kojih je bilo sveukupno sedam te je pozvala sve sutra u 11 sati na Korzo na svečano otvaranje izložbe.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram