Povežite se s nama

Mozaik

Izložbom i druženjem u atriju HKD-a u petak završava projekt Žiroskop

Objavljeno

na


Nakon održanih radionica VJ-inga i street arta u srpnju, kroz projekte Kortil uživo i Žiroskop tijekom listopada organizirane su još četiri radionice, a u petak 23.10. u 17 sati u atriju HKD-a otvorit će se izložba Žiroskop kojom i službeno završava Žiroskop.

Izložba će prezentirati svih šest radionica koje su provedene te će se ujedno dodijeliti zahvalnice svima koji su bili uključeni ili su bili polaznici radionica.

Atrij HKD-a okupirat će osam polaznika radionica VJ-inga, svatko sa svojom interpretacijom starog Sušaka, uz manju plesnu točku plesačice iz plesne grupe K2K. Uz live projekcije, Radio Roža će za ovu prigodu emitirati svoj program live iz HKD-a, ostale radionice bit će prikazane kroz plakate koji prikazuju njihov tijek provedbe, a učenici Građevinsko-tehničke škole izložit će svoje prototipove klupica nastalih kroz dizajn i izradu.

Projekt Žiroskop financiran je iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva Kultura u centru – potpora javno-civilnog partnerstva u kulturi, UP.04.2.1.04.0078 – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Nositelj projekta je Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Filmaktiv, Ri Rock i Prostor Plus.

Kortil uživo je program za zajednicu koji provodi Galerija Kortil od 2016. godine nizom edukativnih radionica i aktivnosti u javnom prostoru.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže