Povežite se s nama

Mozaik

Izvrsna atmosfera obilježila i drugi ovogodišnji Unplugged festival u Ičićima

Objavljeno

na
Jazz standardi, svjetski hitovi omotani u ruho bossanove, legendarni hitovi Creedence Clearwater Revivala, hrvatske tradicionalne pjesme u a capella izvedbama ispunile su ranije ovog tjedna Ičiće na drugom ovogodišnjem unplugged festivalu u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići.

– Drago nam je da je festival doživio tako pozitivne komentare. S obzirom na to da su turisti sve iskusniji i zahtjevniji, potrebno je neprestano prilagođavati ponudu trenutnoj potražnji na turističkom tržištu. Ovakav festival doprinosi atraktivnosti destinacija, tako da nam je cilj i slijedeće godine nadograđivati dodatne elemente kako bi bio još zanimljiviji i uspješniji, kazala je Tatjana Bartolin, direktorica Turističke zajednica mjesta Ičići po završetku festivala.

Ugodna ljetna večer te izvrstan i pomno posložen raspored izvođača ponovo je ispunio Ičiće brojnim poklonicima dobre glazbe, a turistima koje svoje odmore provode u ovom pitoresknom mjestašcu zacijelo je donio doživljaj i uspomenu više s ovogodišnjeg odmora.

Festival je otvoren jazz radionicom održanom u Bamba baru, na kojoj su svi znatiželjnici mogli saznati poneku tajnu jazz majstora, tj. s voditeljima Duo Lemon Jazz. Posjetitelji željni akustičnih obrada poznatih hitova imali su prilike poslušati Duo Timeless u bistrou Sunce kao i Trio Barcode u Sunsetu.

Ljubitelji domaće glazbe mogli su zapjevati i zaplesati uz Trio Cukar & Caffe u bistrou Venezia i restoranu Galeb te uz Trio Asi koju su zabavili posjetitelje caffe bara Monte Capra. Klapska pjesma dodatno je popunila prekrasan ambijent pizzerije Busola i restorana Commodore te lučice u Ičićima u kojoj se stvorio poduži red. Strpljivost i čekanje bilo je puno ljepše uz zvuke klapa Nevera i Intriga.

Centralno događanje i ovog puta je okupilo veliki broj publike u caffe barovima Calypso, Rožica i Rara, a za zabavu su bili zaduženi Blu:Kanu i Creedence Revival Band s izvedbama brojnih popularnih hitova legendarnih CCR-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram