Povežite se s nama

Mozaik

Jala Brat i Buba Corelli uskoro uživo nastupaju u riječkom Azura Clubu

Objavljeno

na

Foto: Samir Saletović / Dnevni AvazAzura Club na Rivi u strogom centru Rijeke ovog je ljeta djelomično preuređen, a ovog petka na rasporedu imaju veliki party kojim otvaraju svoju jesensku klupsku sezonu.

No, nema sumnje kako će još veći interes i broj posjetitelja imati početkom listopada kad će u Azuri uživo nastupati iznimo popularni duo iz susjedne Bosne i Hercegovine, a to su Jala Brat i Buba Corelli. Nedvojbeno se radi o najuspješnijim glazbenicima u proteklih nekoliko godina u nama susjednoj državi, a svaka njihova pjesma bilježi goovo uvijek barem nekoliko desetaka milijuna pregleda na YouTubeu, a mnoge od njih i preko sto milijuna pregleda.

Nastup Jale i Bube u Azuri je na rasporedu u petak, 06. listopada, s početkom u 22:30h, a klub će te noći biti otvoren sve do 5 sati ujuro.

Ulaznice su u pretprodaji u Azuri po cijeni od 25 eura, dok će cijena ulaznice na dan nastupa biti 30 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže