Povežite se s nama

Mozaik

Jan Bolić objavljuje drugo izdanje zbirke “Trenutci”

Objavljeno

naNedavno objavljeno drugo izdanje zbirke „Trenutci“ Jana Bolića izlazi s preporukom bloga Čitaj knjigu, a Alis Marić zapaža da je Jan svoje nedostatke pretvorio u vrline, a svoj život pretočio u nadahnjujuću životnu priču. Zbirku preporučuje i Monika Herceg, koja u Janovoj poeziji prepoznaje iskren dijalog sa samim sobom. Otkako se prije tri godine pojavilo prvo izdanje zbirke „Trenutci“, Jan Bolić objavio je svoj prvi roman „Težina stvarnosti“, redovito piše blogove za Blogosferu Večernjeg lista i brojne čitatelje inspirira i motivira svojim tekstovima i izrekama na društvenim mrežama, šalicama i torbama.

Jan Bolić, rođen 1995. godine u Rijeci, pisac je koji boluje od progresivne bolesti spinalne mišićne atrofije tipa 2, zbog koje može pomaknuti samo jedan prst, ali njime uspijeva pisati i stvarati književna djela. Dosad je objavio tri knjige – zbirku poezije “Trenutci” (2016.), zbirku poezije i proznih zapisa „Može biti lijepo“ (2017.) i kriminalistički roman „Težina stvarnosti“ (2018.), koji je 2019. objavljen i u drugom izdanju. 

Jan Bolić predstavlja zbirku poezije Trenutci u Rijeci

Trenutci vedrine i suosjećanje s prirodom i drugim ljudima ključ je životnog zadovoljstva, poruka je zbirke poezije Jana Bolića Trenutci, koju će autor predstaviti u Rijeci 18. prosinca u 18 sati u dizajn storeu BuRa, Matije Gupca 13b. 

Zbirkom poezije „Trenutci“ Jan Bolić dokazuje zašto je mnogima uzor i inspiracija – u svojim pjesmama demonstrira borbenost i pozitivan stav prema svojoj bolesti i prema svijetu oko sebe. Monika Herceg kaže da Jan u svojoj poeziji uspostavlja iskren dijalog sa samim sobom, dok Alis Marić na Čitaj knjigu preporučuje Janovu zbirku jer je Jan svoje nedostatke pretvorio u vrline, a svoj život pretočio u nadahnjujuću životnu priču

Zbirka poezije „Trenutci“ Jana Bolića objavljena je u drugom izdanju u nakladničkoj kući Beletra. Na predstavljanju u dizajn storeu BuRa Jan Bolić odgovorit će na pitanja o svom današnjem doživljaju zbirke poezije prvi put objavljene prije tri godine, a o njegovoj zbirci poezije govorit će blogerica Alis Marić i urednica Sandra Pocrnić Mlakar, a Damir Selimović će pročitati ponešto iz knjige. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram