Povežite se s nama

Sport

Janković: Uspješno smo završili dobru sezonu

Objavljeno

na
Niko Janković s tri pogotka bio je junak riječke pobjede protiv Slaven Belupa. Lopta s utakmice, na koju su mu se potpisali suigrači, bila je vrijedan suvenir s utakmice u kojoj je Rijeka dominirala od početka do kraja.

– Dobra utakmica, od prve minute smo se postavili na način da želimo pobijediti i uspješno završiti ovu dobru sezonu i zadovolji idemo na stanku, rekao je Niko Janković.

Janković je došao do tri pogotka na utakmici u maniri legendarnog talijanskog golgetera Filippa Inzaghija jer se svaki put našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.

– Dečki u svlačionici govore da je ovo najružniji hat-trick ikad, ha-ha… Meni je drago da sam ga postigao, na kraju se računaju samo golovi, nitko ne gleda kako si ih postigao.

Niko je sezonu zaključio s 11 prvenstvenih golova na svom kontu što ga je svrstalo na peto mjesto ljestvice strijelaca.

– Drago mi je što sam poboljšao statistiku. Prošle sezone sam imao dva, tri pogotka, a nadam se da će iduća biti uspješnija i za momčad i za mene kao pojedinca.

Utakmica je završila utrčavanjem navijača na travnjak i navijačkom feštom koja puno govori o tome kakvi su navijački dojmovi sezone.

– Prekrasno! Nemam riječi za ove ljude. Svaku utakmicu su nas podržavali, svaka čast svima i nadam se da će sljedeće sezone biti isto, zaključio je Niko Janković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže