Povežite se s nama

Vijesti

Jedan stanovnik Matulja zaražen koronavirusom

Objavljeno

na

Zamjenica načelnika u Općini Matulji, Eni Šebalj, oglasila se u nedjelju navečer na društvenim mrežama, izvijestila je o trenutnom stanju te otkrila da je jedan stanovnik Matulja pozitivan na koronavirus i zbog toga smješten u KBC Rijeka.

“Dragi stanovnici Općine Matulji, u dogovoru sa našim općinskim Stožerom, a prema uputama dežurnog epidemiologa za Liburniju dr. Marija Sušnja, obavještavamo vas da je epidemiološko stanje na području Općine Matulji dobro.

Na Covid-19 pozitivna je jedna osoba koja je stanovnik naše općine. Radi se o osobi koja je nakon rada u inozemstvu odmah po ulasku u zemlju kao i sve odgovorne osobe primijenila mjere stroge samoizolacije i to na području Istarske županije. Trenutno se nalazi u KBC Rijeka. Svi kontakti sa oboljelom osobom su u obradi i pod nadzorom. Stoga se pozivam sve vas da budete mirni i da ne podliježete glasinama koje nemaju veze sa službenim i stručnim informacijama.

Molim vas da poštujete sve protuepidemijske mjere Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije i Republike Hrvatske kao što je zabrana okupljanja, često pranje i dezinfekcija ruku te nošenje maski i rukavica prilikom odlaska u kupovinu. Budite doma! U slučaju dodatnih pojašnjenja u vezi epidemije koronavirusa možete nazvati jedinstveni broj 113.

Pred nama je novi tjedan, brinimo jedni za druge, budimo i dalje odgovorni kao i do sad. Našoj oboljeloj osobi šaljemo veliko srce cijele općine i želimo da što brže ozdravi”, poručila je Šebalj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram