Povežite se s nama

Crna kronika

Jedna osoba uhićena zbog dilanja dopinga

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog  sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.

Osumnjičeni 31-godišnjak zaustavljen je tijekom redovne kontrole prometa na autocesti, dok se osobnim vozilom kretao u smjeru Rijeke. Kod njega je pronađena manja količina marihuane i kokaina te nekoliko ampula s tvarima zabranjenim u sportu. Zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji priveden je u službene prostorije policije radi kriminalističkog istraživanja. U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja od 31-godišnjaka je oduzeto više od 65 pakiranja raznih tvari zabranjenih u sportu, u tekućini  i u tabletama, za koje je utvrđena sumnja da ih je neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje.

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu, protiv 31-godišnjaka je zbog neovlaštenog posjedovanja droge podnijet i optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram