Povežite se s nama

Mozaik

Jole je spreman za ludi karnevalski party ove subote u Exportu

Objavljeno

na


Tradicionalne karnevalske zabave koje su se održavale u godinama prije izbijanja pandemije koronavirusa u Exportu na Delti mnogima su jedan od najdražih dijelova Riječkog karnevala, pa će zasigurno svih oduševiti najava da će se i one ove godine ponovno održati.

Prva luda karnevalska zabava u Exportu na redu je prvog vikenda u veljači, točnije 04. veljače s početkom u 21 sat, a tom prilikom za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih sati bit će zadužen pravi zabavljač – Jole. Tko se uz njega već barem jednom zabavljao, zna da je to noć koja će ostati dugo u lijepom sjećanju.

Svojim brojnim veselim hitovima na najbolji mogući način će otvoriti sezonu karnevalskih zabava u Rijeci, a ulaznice se već sad mogu pronaći u pretprodaji u Dallas Music Shopu po cijeni od 8 eura, dok će cijena ulaznice na dan zabave iznositi 10 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže