Povežite se s nama

Vijesti

Još jednom za dva mjeseca pomaknut rok za kraj radova u Krešimirovoj

Objavljeno

na
Rokovi za dovršetak opsežnih radova u Krešimirovoj ulici već su nekoliko puta mijenjani, ali zato je gradonačelnik Vojko Obersnel nedavno isticao kako će do kraja lipnja biti gotovi i radovi na toj jednoj od ključnih riječkih prometnica.

No, kako to obično biva, još jednom je došlo do “probijanja” roka, a on je ovog puta pomaknut za dodatna dva mjeseca.

Otkrili su to u programu Radio Rijeke direktor Vodovoda i kanalizacije Andrej Marochini te riječka pročelnica za komunalni sustav Irena Miličević.

“Ne bih spominjao koronu, ona je došla kasnije. Mi smo u startu imali problema s izrađenom projektnom dokumentacijom. Kad smo počeli s iskopom onda se ustanovilo da te postojeće instalacije ne odgovaraju dokumentaciji. Zbog toga smo izgubili dva mjeseca i to se sad reflektiralo na završetak radova. Mi sad kroz 15-20 dana završavamo radove, napravili smo aneks. Vjerujem da su Hrvatske ceste već tu počele raditi, ali uzrok je izmjena projektne dokumentacije. Postojeće stanje se nije korigiralo zadnjih sto godina, koliko je stara i infrastruktura”, istaknuo je Marochini.

Hvala svim građanima na strpljenju, ali ovaj naš veliki projekt rezultirat će boljim uvjetima na prometnicima i novim nogostupima. Imali smo neki dan veliku koordinaciju svih investitora, došli smo do zaključka da radovi idu svojim tijekom, upravo sada nastupaju Hrvatske ceste nakon što ViK završi svoje radove. Za 15 dana dolazi do nove preregulacije prometa, pa će se promet preseliti na drugi trak. To će tako trajati otprilike dva i pol mjeseca dok HC ne razbiju kompletan sjeverni kolnik i odrade potrebne radove”, poručila je Miličević.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram