Povežite se s nama

Mozaik

Josip Orišković predstavlja Kvarner na Prvenstvu Balkana za sommeliere

Objavljeno

na
Josip Orišković iz Voloskoga s Kvarnera, viceprvak Hrvatske u sommelijerstvu, natječe se 27. – 29. listopada, u konkurenciji trinaest zemalja Balkana na Sommelier Challenge – Open Balkan 2022. u Beogradu.

Izuzev zemalja Balkana na natjecanju će sudjelovati i sommelieri iz zemalja Europske unije – Švedske, Njemačke, Poljske, Austrije, Francuske, Finske, Estonije, Norveške i Danske. Uz Oriškovića je predstavnik Hrvatske Ivan Jug, a ukupno će se natjecati 50-ak sommeliera.

Suci dolaze iz osam zemalja – Njemačke, Belgije, Letonije, Švedske, Austrije, Islanda, Španjolske i Estonije. Posljednje „Prvenstvo Balkana“ održalo se 2018. godine na kojem je pobijedio predstavnik Srbije. U subotu, 29.10. očekuje se proglašenje najboljeg sommelijera Balkana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže