Povežite se s nama

Mozaik

Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci, pobjednik putuje u Australiju

Objavljeno

na

Šalica omiljene kave preduvjet je za početak dobrog dana. Odlučili ste povisiti ljestvicu i stalno se usavršavate u pripremi najbolje kave kako bi svojim gostima, a i sebi učinili početak dana najboljim – ukratko, vi ste barista.

Nudimo vam priliku da pokažete svoja znanja, a ako pobijedite možda i osvojite vrijednu nagradu – posjet Svjetskom natjecanju barista 2020. u Melbourne-u.

Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pripremite nam najbolju kavu ikad!

Sve što treba napraviti je poslati jednominutni video, predstaviti sebe i svoje umijeće i otkriti nam zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.

Prijave primamo na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail: barista@meinl.hr  (video + podaci).

Bariste koje odabere žiri, na temelju poslanih videa, očekujemo u riječkom baru Corto Maltese, Riječki lukobran 1, 5. srpnja od 17 do 21 sat, a kandidati će se natjecati u tri discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja po ocjenama žirija sudjelovat će u finalu koje će se održati u Zagrebu koncem rujna, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao posjetitelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram