Povežite se s namaJuniori Rijeke remizirali su protiv Hajduka (0:0) u utakmici 20. kola Prve HNL. U jadranskom derbiju prilika nije nedostajalo, ali nepreciznost i sjajne reakcije vratara najzaslužniji su za podjelu bodova.

U šestoj minuti Nejašmić je snažno potegnuo s ruba kaznenog, a Pandur je skrenuo udarac u korner. Rijeka je odgovorila u 13. minuti. Ristovski je spustio za Črnka, a vratar Ninčević je bio spreman.

Nekoliko minuta kasnije ponovo je uslijedila kombinacija Črnka i Ristovskog, ovog puta Ristovski je pucao. Isti igrač je u 18. minuti prihvatio ubačaj Štefulja, a pokušaj nogom otišao je iznad gola.

Hajduk je ponovo zaprijetio u 32. minuti. Bradarić je prošao po lijevom boku, a na ubačaju nikog nije bilo u sredini.

Pred kraj prvog dijela, Vuk se oslobodio na rubu kaznenog prostora i pucao preko gola. Hajduk je bolje ušao u drugo poluvrijeme. U 51. minuti Kreković je izašao sam pred Pandura, ali vratar Rijeke uspio je sačuvati mrežu.

Rijeka je zaprijetila u 62. minuti kada je Dukađin potegnuo s desne strane, ali nije bilo nepreciznosti.

U 79. minuti Krajina je pobjegao obrani i našao se jedan na jedan prilici ispred Pandura, ali vratar Rijeke još je jednom izašao kao pobjednik.

Pred kraj utakmice u prilici su se našli Bušnja i Vuk. Najprije je Bušnja u 83. minuti pucao u donji desni kut, a vratar Ninčević sjajno obranio i izbio loptu u korner.

Nekoliko minuta kasnije Vuk se oslobodio na rubu kaznenog prostora, a lopta je otišla malo iznad gola.