Povežite se s nama

Sport

Juniori Rijeke osvojili Kup Nogometnog središta Rijeka i nakon toga se učlanili u Armadu

Objavljeno

na
Juniori Rijeke pobjednici su Kupa Nogometnog središta Rijeka nakon što su u finalu svladali Istru 1961 3:0. Rijeka je ovom pobjedom stavila točku na “i” odlične polusezone, te uz naslov jesenskog prvaka u Prvoj HNL, ostvarila plasman u daljnju fazu natjecanja u Kupu Hrvatske.

Nakon te pobjede juniori su zahvalili Klubu navijača Armada na velikoj potpori koju im pružaju.

“Danas su nas nakon što su u finalu Kupa Nogometnog središta Rijeka svladali Istru 1961 3:0, te tako podigli prvi trofej ove sezone i ostvarili plasman u daljnju fazu natjecanja u Kupu Hrvatske, posjetili jesenski prvaci 1. HNL.

Naši juniori ovom gestom zahvalili su nama, kao i svim navijačima Rijeke na podršci u ovoj polusezoni, te se ujedno i učlanili u KNA, čime su postali prva generacija ikad koja je to napravila.

Mi im još jednom ovim putem čestitamo, prije svega na tome što su primjer svim generacijama ovog kluba, a pogotovo njihovim starijima kolegama, koji bi njima trebali biti primjer, kako se poštuju klub i navijači, te na svom uloženom trudu koji je i donio ovakve rezultate!

Nadamo se da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti naslov prvaka i da ćemo vas što prije bodriti u prvoj momčadi!”, poručili su tom prilikom iz Armade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram