Povežite se s nama

Juniori Rijeke u srijedu (Maksimir, 15 sati) gostuju kod Dinama u susretu četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Dinama. Nakon pobjede protiv Gorice 4:1, juniori Rijeke će u derbiju tražiti prolaz u polufinale i drugu pobjedu nad Dinamom u ovoj sezoni.

U njihovom ogledu u jesenskom dijelu sezone Rijeka je pred svojim navijačima slavila 3:1.

– U Zagreb putujemo uglavnom kompletni. Kovačević ima ozljedu pa će izostati, a ostali igrači su spremni. Također smo priključili Vuka, Mitrovića i Petrovića iz kadeta koji će biti u kombinaciji za utakmicu, rekao je Renato Pilipović, trener juniora Rijeke.

– Naravno da je dodatni motiv činjenica da igramo protiv Dinama, ali rekao sam igračima da zaborave utakmicu u jesenskom dijelu, jer ovo neće biti ni slična utakmica. Dinamo je naviknut na trofeje u svim kategorijama i veliki pritisak se vrši ako rezultat izostane. U prvenstvu imaju deset bodova zaostatka i teško da će to uspjeti stići. Mislim da će se skoncentrirati na Kup i zato će ova utakmica biti bitno različita od prvenstvene, rekao je Pilipović.

Bit će to i svojevrstan uvod pred veliki derbi seniora u subotu na Rujevici.

– Igrači su motivirani, željni uspjeha i kroz ovu cijelu godinu dokazali su da mogu, a to govore i naši rezultati. Idemo napasti Dinamo i dati sve od sebe. Svakako želimo proći, a hoćemo li u tome uspjeti vidjet ćemo, zaključio je Renato Pilipović.

Marketing