Povežite se s nama

Sport

Juniori Rijeke slavili na glavnom travnjaku Rujevice

Objavljeno

na
Juniori Rijeke pobijedili su Slaven Belupo 2:1 u utakmici 12. kola Prve HNL odigranoj na glavnom travnjaku HNK Rijeka.

Rijeka je do nove pobjede stigla u zanimljivom ogledu u kojem je kontrolirala igru u većem dijelu utakmice.

Rijeka je odlično otvorila utakmicu. U petoj minuti Jelavić je sjajnom dubinskom loptom pronašao Ilinkovića koji je odlično smirio loptu i pogodio suprotan kut – 1:0.

U 17. minuti Ajanović se našao u dobroj prilici, ali njegov udarac sa 16 metara obranio je vratar Šugić. Iako je Rijeka kontrolirala igru, Slaven je u nekoliko navrata stigao pred vrata Rijeke, ali bez izrazitije prilike.

U 35. minuti Laušić je pucao s 18 metara obranio je Sušak. Slaven je prijetio u 54. minuti, Liklin je pucao s 20 metara, a Šušak je bio siguran. Tri minute kasnije Hladnjak je bio malo kratak nakon opasnog ubačaja Jakupaka.

Rijeka je uzvratila u 58. minuti, Bilić se našao u odličnoj situaciji u 18 metara, ali udarac je otišao preko grede.

Rijeka je udvostručila prednost u 64. minuti. Braut je ubacio s lijeve strane, Vuk je primio loptu, odgodio udarac i tako prevario braniča i zatresao mrežu – 2:0.

Slaven je uzvratio u 75. minuti, gosti su iskoristili jednu pogrešku Rijeke u veznom redu. Laušić je ušao u 16 metara i matirao Sušaka – 2:1.

Gosti su do kraja prijetili u 84. minuti, udarac Rengela otišao je preko gola. Rijeka je odgovorila dvije minute kasnije, Biškupovićev udarac zaustavio je vratar Šugić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram