Povežite se s nama

Sport

Juričić: Bradarić u Rijeci bio je projekt u kojega smo svi vjerovali

Objavljeno

na
Srećko Juričić, sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, osvrnuo se na odlazak Filipa Bradarića koji je dres Rijeke zamijenio onim Cagliarija.

– Transfer Filipa Bradarića u Cagliari uspješno je priveden kraju. Sam rastanak malo se odužio dok sve zainteresirane strane nisu postigle dogovor, rekao je Srećko Juričić nakon što je transfer i službeno zaključen.

– Možemo reći kako je Bradarićev boravak u Rijeci bio jedan projekt u kojega smo vjerovali od samog početka. U Rijeci se Filip prometnuo u vrsnog igrača, vođu na terenu i kapetana momčadi. Kao igrač Rijeke okitio se  srebrnom medaljom sa Svjetskog prvenstva i na kraju ostvario transfer karijere u jednu od liga tzv. petice, u talijanski Cagliari, ustvrdio je Juričić.

– Zahvalni smo Filipu za njegov veliki doprinos u osvajanju povijesne duple krune kao i sudjelovanju u grupnim fazama Europske lige i od srca mu želimo puno uspjeha u nastavku njegove karijere, zaključio je Srećko Juričić.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram